VIKTIGT

Utefall någon har missat så fungerar inte Kennel Greis Working Facebook sida eller FB kull grupperna nå mera. Eller jag har inte kontroll över dem eftersom min gamla FB profil blev kapad och sedan nedstängd och nu kommer jag inte in på sidor/grupper som jag var administratör till 😞

Därför måste ni skicka era tävlings/hälso resultat m.m till mig på Instagram eller vi min nya Facebook / Messenger (Frida Greis) alt. mail Fridagreis@hotmail.com istället för kennel sidan då jag inte ser dessa meddelande även fast ni kan skicka dit.

Alla grattis och nyheter läggs som vanligt ut på Instagram och istället för på Facebook lägger jag in dem här på hemsidan! 

Author:
Det är jag som driver kennel Greis Working :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.