PLANERADE KULLAR


INTRESSERAD AV VALP?

Längst ner på denna sida uppdateras vilken tik som planeras att paras och när det beräknas att ske. Val av hane publicerar ej förrän tiken är parad.

När tiken är parad läggs information ut om den kombinationen och det är först då möjlig att lämna intresseanmälan av valp ur den kullen via att fylla i ett fråge formulär här på sidan. Intresseanmälan via telefon, mail och sociala medier godtas ej!

Läs även igenom kraven för att få köpa valp samt den andra informationen under denna sida före du lämnar intresse av valp så du vet vad som gäller.

Håll utkik här om du är intresserad av framtida valp ★


KRAV FÖR ATT FÅ KÖPA VALP

Jag lovar aldrig ut några valpar innan kullen är född och jag har inget kösystem. Alla får lämna in intresseanmälan av valpköp via fråge formuläret under den planerad kullen och därefter tar jag mig rättigheten att välja vad jag anser är rätt hem till valparna.

Jag säljer INTE valpar enbart som aktiva familjehundar. Utan det ska komma till hem där valpköparna aktivt vill tävla inom hundsport, Jag ser också helst att man har tidigare erfarenhet av detta. Sen tar jag föregivet att de dessutom får en massa kärlek, omsorg, aktivering och den respekt de behöver för att ha ett bra liv. 

Många Greis Working hundar har fina framgångar inom Agility, Lydnad, Bruks, Rallylydnad, Vallning, Drag m.m i flera olika länder. Så letar du efter en ny stjärna att storma tävlingsbanorna med så tycker jag du ska lämna in en intresseanmälan på kommande valpkull ★

Jag har valt att inte kräva att mina valpköpare måste valla med sin hund, utan det går bra att enbart hålla på med annan sport, även om jag tycker det är roligt om det får valla.

Krav som jag ställer på min valpköpare:

  • Att man ansvara för att valpen/hunden får den omsorg, kärlek, uppfostran, aktivering och vård den behöver för att må bra hela livet.
  • Att man HD & ED röntga mellan 12 – 15 månaders ålder.
  • Att man metalbeskriver sin hund antingen via BPH eller MH mellan 12-18 månaders ålder.
  • Att meddela mig om någon ärftlig sjukdom skulle uppkomma.

VALPAR VÄNTAS


FLOW ÄR PARAD MED MOSSES DON

Valpar väntas i början på Januari 2022

Mer info klicka här <–