PLANERADE KULLAR


Miniature American Shepherd (MAS) valpar till sport och utställning väntas 
New är parad med Steel, valpar väntas i början på Juli 2024

Mer info om kombinationen och intresseanmälan av valp – klicka här


INGA BORDER COLLIE VALPAR PLANERAS

Efter 12 års framgångsrikt avelsarbete och 16 st Border Collie kullar lär jag tyvärr meddela att jag inte längre har några Border Collie avels tikar kvar i min kenneln då vi inte längre har några egna får.  

Låne tik kan sökas, har du en en frisk, godkänd tik och känner att du vill ingå i Greis Workings avelsarbete så är du välkommen att hör av dig för vidare samtal om samarbete.


INTRESSERAD AV VALP FRÅN OSS?

På denna sida lägger jag ut vilken tik som planeras att paras och när det beräknas att ske. Val av hanhund publicerar ej förrän tiken är parad utifall det skulle hända något oförutsägbart och det blir en annan hane tex.

När tiken är parad läggs information ut med beskrivning av både tik, hanhund, släkt & avkommor och vad som jag förväntar mig av kombinationen. Det är först då möjlig att lämna sin intresseanmälan av valp ur den kullen via att fylla i fråge formulär som finns under den kombinationens egna sida. Intresseanmälan via telefon, mail och sociala medier godtas ej!

Vi erbjuder inte besök före man blivit beviljad valp då vi hela tiden får förfrågningar från personer som vill komma och hälsa på oss och våra hundar och lära sig mera om rasen. Våran tid räcker helt enkelt inte till för det.

Läs även igenom kraven för att få köpa valp samt den andra informationen under denna sida före du lämnar in en intresse av valp så du vet vad som gäller.

Slutligen håll utkik här om du är intresserad av framtida valp och bli en av Greis Working gänget ★


KRAV FÖR ATT FÅ KÖPA VALP AV OSS

Jag lovar aldrig ut några valpar innan kullen är född och jag har inget kösystem. Alla får lämna in en intresseanmälan av valpköp via fråge formuläret under den planerad kullen och därefter välja jag vad jag tror är rätt hem till varje valp.

Jag säljer INTE valpar enbart som aktiva familjehundar. Utan jag vill att det ska komma till hem där valpköparna aktivt vill tävla inom hundsport och eller utställning. Sen tar jag föregivet att de dessutom kommer får en massa kärlek, omsorg, aktivering och den respekt de behöver för att ha ett bra liv. 

Många Greis Working hundar har fina framgångar inom Agility, Lydnad, Bruks, Rallylydnad, Vallning, Drag m.fl. i flera olika länder. Så letar du efter en ny stjärna att storma tävlingsbanorna med så tycker jag du ska lämna in en intresseanmälan på kommande valpkull ★

Krav som jag ställer på mina valpköpare för att man ska få köpa valp är:

 • Att du HD & ED röntgar din Greis Working hund mellan 12-18 månaders ålder.
 • Att du Patellaundersöker din Greis Working hund  mellan 12-18 månaders ålder.
 • Att du Mentalbeskriver din Greis Workings hund via BPH eller MH mellan 12-24 månaders ålder.
 • Att du meddela mig och fyller i formuläret här om någon ärftlig sjukdom skulle uppkomma. 
 • Att du ansvara för att valpen/hunden får den omsorg, kärlek, uppfostran, aktivering och vård den behöver för att må bra hela livet.


Våra valpar säljs alltid:

 • Registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK)
 • Veterinär besiktade
 • Vaccinerade
 • Chipmärkta
 • Avmaskade
 • Dolda fel försäkrade