PLANERADE KULLAR


Miniature American Shepherd (MAS) valpar planeras till sommaren/hösten 2024
Mer information kommer längre fram


 Inga Border Collie valpar planeras


INTRESSERAD AV VALP FRÅN OSS?

På denna sida lägger jag ut vilken tik som planeras att paras och när det beräknas att ske. Val av hanhund publicerar ej förrän tiken är parad utifall det skulle hända något oförutsägbart och det blir en annan hane tex.

När tiken är parad läggs information ut med beskrivning av både tik, hanhund, släkt & avkommor och vad som jag förväntar mig av kombinationen. Det är först då möjlig att lämna sin intresseanmälan av valp ur den kullen via att fylla i fråge formulär som finns under den kombinationens egna sida. Intresseanmälan via telefon, mail och sociala medier godtas ej!

Vi erbjuder inte besök före man blivit beviljad valp då vi hela tiden får förfrågningar från personer som vill komma och hälsa på oss och våra hundar och lära sig mera om rasen. Våran tid räcker helt enkelt inte till för det.

Läs även igenom kraven för att få köpa valp samt den andra informationen under denna sida före du lämnar in en intresse av valp så du vet vad som gäller.

Slutligen håll utkik här om du är intresserad av framtida valp och bli en av Greis Working gänget ★


KRAV FÖR ATT FÅ KÖPA VALP AV OSS

Jag lovar aldrig ut några valpar innan kullen är född och jag har inget kösystem. Alla får lämna in en intresseanmälan av valpköp via fråge formuläret under den planerad kullen och därefter tar jag mig rättigheten att välja vad jag anser är rätt hem till valparna.

Jag säljer INTE valpar enbart som aktiva familjehundar. Utan det ska komma till hem där valpköparna aktivt vill tävla inom hundsport, Jag ser också helst att man har tidigare erfarenhet av detta. Sen tar jag föregivet att de dessutom får en massa kärlek, omsorg, aktivering och den respekt de behöver för att ha ett bra liv. 

Många Greis Working hundar har fina framgångar inom Agility, Lydnad, Bruks, Rallylydnad, Vallning, Drag m.fl. i flera olika länder. Så letar du efter en ny stjärna att storma tävlingsbanorna med så tycker jag du ska lämna in en intresseanmälan på kommande valpkull ★

Jag har valt att inte kräva att mina valpköpare måste valla med sin hund, utan det går bra att enbart hålla på med annan sport, även om jag tycker det är roligt om det får valla.

Krav som jag ställer på min valpköpare:

  • Att man HD & ED röntga mellan 12 – 15 månaders ålder.
  • Att man metalbeskriver sin hund antingen via BPH eller MH mellan 12-18 månaders ålder.
  • Att meddela mig om någon ärftlig sjukdom skulle uppkomma.
  • Att man ansvara för att valpen/hunden får den omsorg, kärlek, uppfostran, aktivering och vård den behöver för att må bra hela livet.