VALPARNAS UPPVÄXT

Alla Greis Workings valpkullar är uppfödda inomhus med familjen.
Dom får en naturlig start på livet med en massa olika ljud som TV, dammsugare och andra ljud som förekommer i hemmet så att dom är så bra förberedda som möjligt tills det är dags för dem att flytta till sina nya familjer vid 8 veckors ålder.


NYFIKENHET & FÖREMÅLSINTRESSE

Hos mig har valparna alltid fullt med olika föremål som tex. bollhav, balansplatta, tunnel, kampleksaker, pipleksaker, apporter m.m. Detta för att stärka och vidareutveckla deras naturliga nyfikenhet och föremålsintresse och vänja sig vid olika material. De får även umgås med resten av flocken och lär sig kommunicera och läsa av andra hundar på ett tidigt stadium. Detta brukar underlätta när de träffar sina kompisar som ofta finns i deras nya hem. jag brukar även låta dem träffa mindre barn om jag har möjlighet.


TRYGGHET & LUGN

Hos mig har valparna alltid en öppen bur oavsett om det är inomhus eller utomhus där dom kan söka trygghet och gå in och vila. Detta ger dem en naturlig relation till bur och en trygg plats som dom nya ägarna lätt kan ta del av. Jag tar även med hela kullen i bilbur några ggr för att underlätta bilfärden hem för de små.


RUMSRENHET & UTEVISTELSE

Oavsett årstid så tas alla valpa ut på kortare rastningar.
Är det sommar och fint väder så kan de få spendera dagen ute både lösa på gården samt i hundgård/valphage. På min inhängande tomt finns det mycket att utforska för små nyfikna valpar. Vi har bl.a. en liten skogsdunge som är ett mycket populär utflykt ställe.


HÄR KAN NI SE FILMER PÅ TIDIGARE KULLAR