20 OKT 2018 FICK MY 4 ST VALPAR – 1 TIK & 3 HANAR


Förväntar mig små raketer med mycket spring i benen ur denna kull!

Denna kull har jag varit sugen på länge och nu när det äntligen passade i tiden så ska det bli så spännande att se vad det blir.
My och Cross är två ganska lika hund typer, de är har mycket spring i ben och en otrolig arbetsglädje,  ibland är deras motto lite av ”fort och fel” utan att vara stressade av sig utan de är bara så positiva till arbete. När dom väl är i hand så är det hundar som ofta ligger i topp, men de kräver sin handler för att förvalta deras ruggiga kapacitet och power i arbete.

I vardagen är de däremot väldigt lugna med en tydlig av knapp.
Båda är sociala av sig och lätta att ha ihop med andra hundar och barn.

Cross bor på en gård med ca 600 tackor och har tävlats framgångsrikt inom vallning, där han bl.a. har deltagit i Semi-final Agria Cup samt flera kvart-SM och dessutom har han flera IK-2 vinster i bagaget.
Cross har även en väldigt bra stam med mång otroligt duktiga vallhundar bak i leden tex mamma som vunnit SM 2017 och blev 12:a på VM. De avkommor jag har sett gillar jag skarpt.

My är min lilla glädjemaskin och arbetsmyra som alltid är på oavsett om det är vallning, rally, agility eller lydnad. Hon kommer från en kull där man ser vilken kapacitet och mångsidighet som finns i dem.
My är min nya stjärna och framtidshopp inom vallningen och 2017 blev hon 4:a på Unghunds SM och därefter deltog hon på Nordic Nursery Final i Danmark och hon kvalade även in sig till European Nursery Championship i Holland som gick i början av 2018 men pga. annan skadad hund så kunna vi tyvärr inte delta. Men vi har framtiden för oss! Även My har framgångsrika vallhundar från Skottland med i sina linjer.

Den som är intresserad av valp ur denna kull anmäler sitt intresse längre ned. Då jag har stort tryck på valpar har jag ingen möjlighet att svara samt träffa alla så jag kommer att gå igenom alla intresseanmälningar i lugn och ro. När valparna är födda och jag vet antal samt kön och kommer då att bjuda hit de som jag tror kan passa som ägare till just dessa valpar. 

 


Intresserad av en valp? Fyll i formuläret nedan 

Jag är intressera av valp från
My x CrossSenare kullar

Jag är intressera av
HaneTikBåda