INTRESSEANMÄLAN VALPKÖP

Eftersom jag får många intresseanmälningar och förfrågning både via mail, facebook och instagram så har jag svårt att hålla reda på alla och det är lätt hänt att jag missa någon. Så genom att ni fylla i detta formulär så får jag alla samlade på ett och samma ställa och samtidigt får svar på de viktigaste frågorna.

Jag går mycket på magkänsla när jag väljer valpköpare och utgår ifrån eran beskrivning här som första kontakt.

Denna intresseanmälan är inte bindande.

 • Ja
 • Nej
 • Kanske
 • Hane
 • Tik
 • Spelar ingen roll
 • Nej, valpens färgen/tecken/päls spelar ingen roll för mig
 • Ja, jag vill enbart ha en valp som har mina önskemål ang. färgen/tecken/päls
 • Lite, jag vill gärna ha en valp som har några av mina önskemål
 • Nej
 • Ja
 • Vet ej
 • Ja
 • Nej
 • Kanke
 • Vilket som