10/3 2020 – FICK FAME SINA VALPAR MED TOTT

9 st valpar blev det varav 1 tik och 8 hanar
Alla valpar är sålda ur denna kull!


GREIS WORKING PIVOT

Hane 
Brun, vit & tan
SÅLD


GREIS WORKING ?

Hane 
Svart, vit & tan
SÅLD


GREIS WORKING DUNDRA

Tik 
Brun, vit & tan
SÅLD


GREIS WORKING ?

Hane 
Svart & vit 
SÅLD


GREIS WORKING REX

Hane 
Svart, vit & tan
SÅLD


GREIS WORKING OBI

Hane 
Svart & vit
SÅLD


GREIS WORKING ?

Hane 
Svart & vit 
SÅLD


GREIS WORKING PAI

Hane 
Svart & vit 
SÅLD


GREIS WORKING DOBBY

Hane 
Brun & vit
SÅLD

Lenas beskrivning av Tott:

”Tott” är en trevlig, stabil och vänlig grabb. Han är social med både människor och andra hundar. Han var tidigt träningsbar och av den typen som liksom föds seriös. Han jobbar lugnt utan stress och är förtroendeingivande med pondus. Hans största styrkor är lyhördhet, samarbetsvilja och att han jobbar utan låsningar och alltid tänker framåt.
Tott tävlas i IK2 vallning samt har känd mental status med 1:a på skott = skottfast (som alla kullsyskon) och kan tävlas i tävlingslydnadens högsta klass, FCI3.

Han har 16 avkommor fördelat på tre kullar. (två är exporterade, en till Spanien och en till Finland) De äldsta blir fyra år och de yngsta blir två år i februari-2020. Det har varit temperamentsfulla valpar med mycket kampdrift. Hundarna har så långt visat sig vara användbara och två ut olika kullar är godkända vallhundar som även tävlar IK2. Andra tävlar högt inom tävlingslydnad, rallylydnad, agility och en är godkänd specialsökhund på sprängämnen. Han har inte lämnat någon OCD.

Tott är efter dubbla SM vinnaren Random Sod som även blivit 4:a på VM samt tiken Vega som har många duktig vallhundar bak i stamtavlan. 

Tott har HD A/A, ögonlyst UA samt DNA normal för CEA & IGS

Beskrivning av Fame:

Fame är en social och trevlig tik med mycket will to please både i vardags och i träning/tävling. Hon är mentalt stabil med tydlig på och av knapp och är helt skottfast. 
I vallningen har hon mycket power men är väldigt styrbar och öppen utan några låsningar vilket gör henne till en superhund då hon både kan sköta tuffare jobb själv som att finköras på tävling. Fame har flertal IK-2 vinster och har bl.a. vunnit Norrlandsmästerskapet samt deltagit SM semi-final och Agria cup i vallning.

Hon har 3 kullar sedan tidigare och har lämnat mycket sociala, trevliga hundar med mycket arbetsvilja och will to please. De har även fått stort föremålsintresse och kampdrift vilket har uppskattats och dom tränas/tävlas bl.a. inom både vallning, agility, lydnad, rally, bruks och drag.

Fame är efter min egen VM hane Cheviot Mick samt kennelns stamtik Min.
I Fames stamtavla finner man några av dom främsta topp-vinnande hundarna i UK inom vallningen. 

Fame har HD B/B, ED 0/0, ögonlyst UA samt DNA normal för CEA, IGS, CL, TNS, DM, MDR1, NCL5, PLL & VMD2.